Werkwijze
Werkwijze

Of u nu zoekt naar specifieke kennis of advies, naar training of naar een tijdelijke invulling van een openstaande positie, wij nemen uw vraag serieus en garanderen u volledige inzet en toewijding in onze dienstverlening. 
Wij maken gebruik van onze ervaringen en kennis, opgebouwd in een periode van meer dan 15 jaar bij organisaties in verschillende sectoren in binnen- en buitenland.

Een typisch traject bij Jepeges bestaat uit 5 stappen en ziet er als volgt uit: 

 1. Kennismaking & intake                        
Succes kan alleen bereikt worden als de probleemstelling en doelstellingen helder en duidelijk omschreven zijn. Daarom vinden wij het belangrijk in één of meerdere gesprekken een goed beeld te krijgen wat het probleem is en welke doelen u nastreeft. 

 2. Opdracht formulering & acceptatie  
Als de probleemstelling en doelstellingen helder zijn, doen wij u een passend voorstel waarin wij met uw specifieke situatie rekening houden. Na wederzijds accoord begint de volgende fase.

 3. Uitvoering                                                
Wij vangen aan met onze werkzaamheden, conform afspraak. Uiteraard kunnen tijdens deze fase de werkzaamheden worden bijgesteld als het nodig of gewenst is. Gedurende het traject houden wij u op de hoogte van de voortgang.

 4. Evaluatie                                                  
Na beëindiging zullen we met u evalueren hoe de opdracht is verlopen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs, niet alleen na afloop, maar ook tussentijds.

 5. Nazorg                                                      
Onze betrokkenheid gaat verder dan de opdracht. Wij willen graag met u in contact blijven om de gerealiseerde veranderingen te borgen.


Hier vindt u onze leverings voorwaarden die op onze dienstverlening van toepassing is.   
 

Over Jepeges
Diensten
Werkwijze
Ervaringen
English summary
Contact
Sitemap